Aktuální týden
17.TÝDEN
20.4.2024

 

23.4.  Okr. kolo ve vybíjené, 4.-5.roč., ZŠ Tyrše

23.4.  Okr. kolo v malé kopané,  fobalový stadion

25.4.  IPS-8.B (8.00-10.00)

25.4.  Divadelní představení, MD, 3. a 4.roč. (9.45)

26.4.  Štafetový pohár, atletický stadion

26.4.  Čarodějnice v ŠD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Přehledný kalendář akci 2023-2024

Organizační kalendář

 
 
Loga projektů

 

 

 

 

 

Externí odkazŠkola pro všechny - I, II

Externí odkazInkluze do škol

 

 

Volný čas

 

Tvořivá matematika

 

Ovoce do škol    Nadace ČEZ
           


EU peníze do škol



Externí odkazObědy pro děti

  

 
 
Školní hymna

Logo školy

 
 
Sitemap
Mapa webu
A
A
A

Vzdělávání - únor 2021 (prezenčně stále jen 1. a 2. ročníky)

Vloženo: 30.1.2021 | Autor: Prusa| Zobrazeno: 1749x | Upravil: Prusa

Aktuálně

 

Školní docházka i po ukončení nouzového stavu (od 15.2.2021)   je stále beze změn!!  Externí odkazVIZ ZDE

 

Školní docházka od 1.2.2021  -   do školy chodí stále jen  1. a 2.ročníky. Ostatní třídy zůstávají doma a učí se  formou distanční.

Na obědy do jídelny chodí také jen žáci prvních a druhých tříd, ostatní si mohou jídlo pouze odnést s sebou. Pokyny od jídelny určitě obdržíte do e-mailu, pohlídejte si přihlášení nebo odhlášení jídel přes Externí odkazwww.strava.cz .

školní družina jede ve stejném režimu jako před svátky (6.00 - 16.hod.). Do družiny však chodí  jen žáci 1. a 2.tříd. Každá skupina je ve své kmenové třídě.

 

PDFDOPIS RODIČŮM (1.1.2021) (Velikost: neznámá)

PDFDOPIS RODIČŮM (1.2.2021) (Velikost: neznámá)

 

 

 

 

Archiv

 

Vánoční prázdniny se usnesením vlády ze 14.12.2020  prodlužují o dny 21. - 22.12. 2020!

Žáci tedy půjdou v tomto kalendářním roce do školy naposledy v pátek 18.12.2020.  Ve dnech,  o které se prodloužily prázdniny, mohou rodiče čerpat ošetřovné.

Od  pondělí  30.11. 2020  se k prezenční výuce vrátil celý první stupeň, žáci 9.A,B  a třídy 6.A, 7.A a 8.A. Zbylé tři třídy 6.B, 7.B a 8.B zůstaly ještě jeden týden na distančním vzdělávání.   Příští pondělí se pak tyto tři třídy vystřídaly a na distančním vzdělávání zůstali žáci  z  6.A,7.A a 8.A. Tento systém se následně vždy po týdnu opakoval. Lze předpokládat, že obdobným způsobem nastoupíme i po vánočních prázdninách.  Do školy tedy v lednu půjde pravděpodobně opět celý první stupeň, obě devítky a žáci 6.B, 7.B a 8.B.

 

Vstup do školy probíhá třemi vchody (jen 2.-9.ročníky, prvňáčci se vzdělávají odděleně v budově školní družiny).  Žáci 2.-5.ročníku vstupují do budovy školy normálně hlavním vchodem. Prosíme o břibližné načasování tak, že žáci 2.-3.tříd by přicházeli do školy v cca 7.40 - 7.50 hod. a žáci 4.-5.tříd v 7.50 - 8.00 hod.  Žáci 6. - 8.ročníků (vždy jen tři třídy, které jsou v daném týdnu v režimu prezenčního vzdělávání) vstupují do školy vchodem u jídelny. Žáci 9.tříd pak vstupují do školy vchodem z Varšavské ulice (divadlo Proscénium).

 

Rozvrhy - po dobu nezbytných hygienických opatření se budou žáci učit podle PDFzvláštních rozvrhů  ZDE (Velikost: neznámá), které se od standardních liší především tím, že nebude probíhat odpolední výuka, žáci nebudou sportovat, zpívat,  změny budou také u volitelných předmětů  a výuky jazyků. Vše je připraveno tak, aby docházelo k omezení kontaktů mezi žáky. Některé třídy na druhém stupni (8.-9.třídy) budou mít o chvilku zkrácené poslední vyučovací hodiny tak, abychom rovnoměrněji  rozložili stravování žáků, bez výraznějších front  (rodiče budou prostřednictvím Komens o zkrácení informováni).

 

Školní družina pojede po dobu nezbytně nutnou dokonce v osmi odděleních, vždy od 6.00 - 7.45 hod. a 11.40 - 16.00 hod. (vždy pochopitelně podle rozvrhu žáků).  Žáci 1.A,B zůstávají ve svých třídách v budově ŠD. Ostatní oddělení jsou ve třídách na hlavní budově ZŠ. PDFPřehled oddělení a kontaktů ZDE (Velikost: neznámá)

 

Školní klub (kroužky) nadále není v provozu.

 

Školní jídelna je ve standardním provozu. Pokud nebude žák  obědvat,  musí si jídla včas odhlašovat (aplikace Externí odkazwww.strava.cz). Žáci, kteří jsou ve škole na prezenční výuce, chodí do jídelny podle upraveného rozvrhu tak, abychom v maximální možné míře zamezili potkávání dětí.  

PDFHARMONOGRAM STRAVOVÁNÍ od 30.11.2020 ZDE (Velikost: neznámá)

Žáci, kteří jsou na distanční výuce  (týká se především žáků na distančním vzdělávání  v rámci  střídavé výuky na 2.stupni) si vyzvedávají  jídlo jen  do jídlonosičů (vydává se od 11.15.do 14.00 hod.). Jídlonosiče  přebírají  zaměstnanci školy u vchodu do jídelny.

 

Hygienická opatření jsou nadále platná v plném rozsahu. Jedná se především o nošení roušek všemi žáky i zaměstnanci školy. Všichni si průběžně dezinfikují ruce. Ve třídách se často větrá. Bude-li rozumné počasí,  zařazují učitelé během dne (zejména u žáků prvního stupně) také pobyt venku.  Třídy se nestěhují a zároveň také nedělí na skupiny. V případě zřejmých projevů nachlazení bude zákonný zástupce vyzván, aby si své dítě ze školy bezodkladně vyzvedl.  Rodič je povinnen bezodkladně informovat školu, dojde-li k pozivnímu diagnostikování žáka na Covid-19 nebo bude-li mu nařízena karanténa.

 

V.Průša